• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
قابل توجه داوطلبان مشمول قانون جامع تبدیل وضعیت ایثارگران

بسمه تعالی

با عرض سلام، ضمن آرزوی موفقیت برای داوطلبان محترم توصیه می‌شود قبل از تکمیل و ارائه مدارک خواسته شده، موارد ذیل را با دقت مطالعه نمایند.

مدارك مورد نیاز
    1.تكميل فرم اطلاعات فردي (دريافت فرم اطلاعات فردی)
    2.اصل و كپي كليه صفحات شناسنامه
    3.اصل و كپي كارت ملي(دو طرف)
    4.سه قطعه عكس 4×3 جديد پشت نويسي شده
    5.اصل و كپي كارت پايان خدمت(برادران)
    6.اصل و كپي مدارك تحصيلي
    7.گواهي مدارك ايثارگري(خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان، رزمندگان و اعضاي فعال بسيج و...)
    8.مدارك مربوط به دوره‌هاي آموزشي IT، ثبت مقاله و كتب معتبر و پژوهش مرتبط با شغل، ارائه سمينار، رتبه علمي و...
    9.تصوير آخرين حكم كارگزيني(براي شاغلين در دانشگاه علوم پزشكي قزوين)
توضيحات :
    مدارك رديف‌هاي 7 و 8 اختياري و در صورت داشتن مدارك مي باشد.
    كپي كليه مدارك فوق جهت تحويل به هسته گزينش نبايد كوچكتر از A5 باشد.
    در صورت عدم اخذ مدرك تحصيلي دانشگاهي، تصويرگواهي شروع يا پايان طرح يا گواهي فارغ التحصيلي از محل تحصيل ارائه گردد.
    ارائه مدارك تمام مقاطع تحصيلي دانشگاهي الزامي مي‌باشد. درخصوص دانشجويان ارائه كارت دانشجويي الزامي مي‌باشد.
    اطلاع‌رساني جهت انجام مراحل بعدي از طريق سايت هسته گزينش به نشاني http://Gozinesh.qums.ac.ir و سامانه پيام كوتاه هسته گزينش به شماره 3000133744 انجام خواهد شد.

برای دریافت فایل PDF راهنما اینجا کلیک نمایید.

6.0.9.0
    V6.0.9.0