چراغ سبز وزارت بهداشت به اجرای پروژه های سلامت در منطقه ‌سورتک قزوین و مهرگان
در بازدید ‌دکتر محمدرضا میرزایی، مدیر پروژه های اجرایی طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت و ‌معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، روند اجرای تفاهم نامه  مشترک وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بررسی شد. در بازدید مذکور، این مقام وزارتی، با اجرای پروژه های سلامت در منطقه ‌سورتک قزوین و مهرگان، موافقت کرد.
این بازدید، روز پنجم مرداد 1396 با همراهی مهندس هاشم علیجانی، مدیر مرکز مدیریت شبکه مرکز بهداشت استان قزوین،  از پروژه های در دست اقدام ‌مرکز‌ خدمات جامع سلامت، شماره دو محمدیه، مسلمیه، مرکز شماره 9 فلسطین، انجام شد.
همچنین با توجه به تحویل زمین مناسبی در منطقه ‌سورتک  قزوین و مهرگان از سوی شهرداری به دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مقرر شد زمین های مذکور به پروژه های ‌دانشگاه‌ اضافه شود و البته ‌معاون اجرایی مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، نسبت به‌ تامین اعتبار‌ آن ها موافقت کرد. ایشان در پایان، روند اجرای پروژه ها را مثبت ارزیابی کرد.