اخبار اسلایدی
آيين تجليل از گزينشگران دانشگاه برگزار شد

دكتر پیمان نامدار رييس دانشگاه با حضور در جمع اعضاء و كاركنان هسته گزينش كارمندي در آيين گراميداشت سال روز فرمان امام خمینی(ره) در امر تشکیل گزینش و تجليل از گزينشگران دانشگاه كه صبح روز 18 دي 1399 برگزار شد، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سردار شهید سلیمانی و. تجليل از همکاران گزینش با اهداي لوح سپاس و هديه، با اشاره به اينكه كار در واحدهاي گزينش به خاطر قضاوت كردن درباره افراد ـ كه آينده آنان را تحت تأثير قرار مي دهد ـ فوق العاده حسّاس و سخت مي باشد، برای كاركنان هسته گزينش جهت ارتقاء و بهبود و نتیجه دهی بیشتر فرآیند گزینش پیشنهادات و راه کارهایی ارائه نمودند و بر همکاری هرچه بیشتر واحدهای نظارتی تأکید کردند.

شايان ذكر است، مسئول هسته گزینش سرکار خانم موسوی ضمن ارائه گزارش درباره عملکرد هسته گزینش درخواست ها و انتظارات هسته را بیان کردند.